Първоначално публикувано от Versace
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
носачи 156-ца
Collapse
X
-
156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеБили ми споделил какъв е той?
Ето тук колегата Novachev е обяснил абсолютно подробно и илюстрирал със снимки нагледно.
ТОВА Е ЛЕСНИЯТ НАЧИН.
При него се отвива 1 болт в повече, този на аморисьора, свършваш работата минимум 1час по-рано, псуваш много по-малко "талянската инжинерна мисъл", а бе човека се е постарал да го обясни и онагледи, така че повярвай му.
Както колегата ти казва болта на носача е доста дълъг и опира в купето при вадене, така че горните 4 гайки на тмпона се отвиват и амортисьора се изхлузва и завърта.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеА колко км си минал?
Comment
-
Сега съм ги свалил и ще слагам новите и ме интересува трябва ли да капна масалце на шарнира да влезе под маншона?Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Смених горните носачи, но пак има леко прискарцване понякога може ли да е от втулките на долните, тампоните задните на долните носачи са сменени?Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеСега съм ги свалил и ще слагам новите и ме интересува трябва ли да капна масалце на шарнира да влезе под маншона?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
a be hora vie ludi li ste da davate po 200-300 lv za nosach
predi godina si vzeh nosachi za alfa156 na A PLUS i sam minal nad 10 000 km i vse oshte darjat,da vi dam tel.na direktniyat vnositel i toy e spetsializiran samo za hodova chast i ima pochti za vsyakakav vid alfi
Tel.052 61 69 61
Comment
-
Първоначално публикувано от kmk1973 Покажи съобщениеa be hora vie ludi li ste da davate po 200-300 lv za nosach
predi godina si vzeh nosachi za alfa156 na A PLUS i sam minal nad 10 000 km i vse oshte darjat,da vi dam tel.na direktniyat vnositel i toy e spetsializiran samo za hodova chast i ima pochti za vsyakakav vid alfi
Tel.052 61 69 61
Comment
-
Първоначално публикувано от kmk1973 Покажи съобщениеa be hora vie ludi li ste da davate po 200-300 lv za nosach
Tel.052 61 69 61Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Пиши на кирилица!!!
Tel.052 61 69 61мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
10 к км не са нищо са едни носачи! Аз немога така, да давам пари за нещо. селд няколко месеца да се обади пак. и Кво пак пари за части и труд, губене на време. А парите за лекарства да заспя нощем когато нещо й стане на милата...
Да си искарал 50 к км с тея носачи, хвали ги, е тогава направо сменям сервиза.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Качествените носачи трябва да издържат поне 80 000 км. казвам поне! Какви са тези 10к 15к?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениемойте са от алекс ауто. вече 15 000 км. единия шарнир се разхлопа на 10000км и му набих грес и ся сичко си е нормално.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеКачествените носачи трябва да издържат поне 80 000 км. казвам поне! Какви са тези 10к 15к?Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment